Cursos gratuïts per a totes aquelles persones que tinguin ganes d’aprendre i millorar les seves tècniques informàtiques.

Inscripcions a partir del 30 de setembre de 10.30h a 12.30h i de 16.30h a 18.30h a l’Espai de Gent Gran de l’Esquerra de l’Eixample, al carrer Rosselló 78-80.

  • Cal inscripció prèvia
  • Tenir 60 anys o més, o la prejubilació a partir de 55 anys.
  • Residir al Districte de l’Eixample o ser persona usuària o sòcia d’un Casal o Espai de Gent Gran Municipal de l’Eixample o de les seves entitats de gent gran.

Iniciació a la informàtica

Dilluns i dimecres de 10 a 12h. Del 14 d’octubre al 6 de novembre.
T’estàs iniciant en el món de la informàtica? Si és així apunta’t a aquest taller! Aprendràs i practicaràs amb l’ordinador, et mostrarem com emmagatzemar la informació, t’iniciaràs a Internet i crearàs el teu compte de correu electrònic.

Fes tràmits per internet

Dilluns i dimecres de 10 a 12h. De l’11 de novembre a l’11 de desembre.
Les participants aprendran a realitzar tràmits a través de la xarxa. A més, coneixeran diferents eines de treball i aprendran a realitzar diverses gestions en línia que contribueixin a millorar la seva qualitat de vida.

Imatges per recordar

Dimarts i dijous de 10 a 12h. Del 5 de novembre al 12 de desembre.
En aquest taller els participants aprendran a utilitzar les principals fonts d’obtenció d’imatges digitals, retocaran imatges i coneixeran com es crea i s’edita una presentació digital o àlbum a partir d’una selecció d’imatges. A més, podran compartir les seves imatges amb els seus contactes a través de les xarxes socials.