No podem sortir de casa per culpa del coronavirus, però sí que podem viatjar molt lluny. Els llibres poden ser els nostres grans aliats per a aquests dies de quarantena i confinament. Les opcions són infinites perquè més enllà de la nostra biblioteca casolana també podem trobar llibres en línia i algunes editorials han decidit regalar els seus llibres. Aquí us deixem una selecció de diferents editorials que ofereixen llibres gratuïts.

Grup 62 i Editorial Planeta:

El Grup 62 ha posat a disposició dels lectors llibres gratuïts, en català, del seu catàleg. D’altra banda, Editorial Planeta, ha penjat de forma gratuïta alguns dels llibres en castellà.

Tria la teva lectura

Escoge tu lectura

Errata Naturae (lectura en castellà)

Errata Naturae, una editorial independent dedicada a la narrativa i l’assaig, cedeix de forma gratuïta 15 llibres del seu catàleg com ‘Sueños’, de Franz Kafka; ‘La iniciación de un hombre: 1917’, de John dos Passos; ‘Mutaciones del cine contemporáneo’, de Jonathan Rosenbaum i Adrian Martin; ‘El compañero de piso de mierda. Manual de supervivencia para compartir casa’, de Guiseppe Angelo Fiori, etc.

Errata Naturae

Llibres del Delicte

L’editorial Llibres del Delicte, que va néixer l’any 2013 a Barcelona i aposta per donar visibilitat a autors catalans de novel·la negra, regala alguns dels seus darrers títols.
Qui no tingui lectures i no pugui comprar un ebook, pot enviar un mail a info@llibresdeldelicte.com i li donen gratis un ebook dels seus últims títols.

A més a més, el servei de Biblioteques de Catalunya disposa de 100.000 documents en format digital als quals podeu accedir des d’internet: llibres electrònics, música, pel·lícules, documentals, enciclopèdies, etc.
D’altra banda, el servei de Biblioteques de Barcelona des del seu blog #Bibarnabloc proposa lectures i ens fa recomanacions per a aquests dies.

Tots els diaris al teu abast

Kiosko.net és la porta d’entrada als diaris de tot el món. Navega per les portades dels diaris dels diferents indrets del món: els diaris de la teva ciutat, del teu país o de l’altre extrem del món.

Com per exemple:

La Vanguardia

Mundo Deportivo

El Periodico

Ara