El grup de teatre de l’Espai GG Esquerra de l’Eixample presenta la posta en escena de dues joguines còmiques: ANTONIETA I EL MARIT DE LA DIFUNTA

ANTONIETA, versió en un acte de Maria Carratalà de l’autor Tristà Bernat, que fou estrenada a Barcelona el 17/01/1934. Per a la representació s’ha introduït un guió com a preàmbul, divint l’acte en dos quadres. Les situacions dels personatges, junt amb intervencions imprevistes, genera un enrenou de desviacions en el context de la joguina, fins que al final… bé, el final ja el veuran vostès.

EL MARIT DE LA DIFUNTA, escrita en un acte, és original de Fco. Figueras Ribot, estrenada al Teatre Romea el 28/04/1984. Per la representació s’ha introduït l’encaix d’adaptació en el temps. La temàtica de la joguina es mou al voltant d’una absència enutjosa, generada dins d’un matrimoni, degut als tripijocs tèrbols del marit, on l’esposa junt amb la seva amiga li preparen un engany que de retruc s’embolcallen tota la resta dels personatges, amb situacions compromeses, provocades pel marit.

Dimecres 22 de maig a les 18h al CENTRE CÍVIC CALÀBRIA 66 (entrades gratuïtes a recollir a l’Espai Esquerra)