Preguntes Freqüents

Fins quan romandran tancats els Espais de Gent Gran?

Segons el Pla de desescalada de l’Ajuntament de Barcelona, els Espais seguiran tancats al públic fins l’1 de setembre. A partir d’aquell moment els Espais estaran oberts per consultes telefòniques, inscripcions i posada en marxa de les activitats. Durant els mesos previs a la obertura s’aniran fent tasques de reestructuració i organització dels Espais per tal de que la obertura es faci de la manera més segura possible.

Podem contactar amb els Espais?

, podeu rebre atenció telefònica directa amb informació de tots els Espais, de dilluns a divendres, de 9 a 17 h, en els següents números:
 • 93 706 12 34 (Espai Montserrat Olivella)
 • 93 451 67 36 (Espai Sant Antoni)
 • 93 706 58 86 (Espai Transformadors)
i/o enviant un correu electrònic a:
 • espaimontserratolivella@gentgraneixample.cat
 • transformadors@gentgraneixample.cat
 • carlit@gentgraneixample.cat
 • esquerra@gentgraneixample.cat
 • safa@gentgraneixample.cat
 • fortpienc@gentgraneixample.cat
 • mac@gentgraneixample.cat
 • espaisantantoni@gentgraneixample.cat
Els Espais també es mantenen en contínua comunicació amb les persones usuàries en el web: Espais de Gent Gran del Districte de l´Eixample, en el que trobareu diferents apartats amb recursos, informació i continguts d´interès.

Com podem saber quan obriran els Espais?

Es comunicarà pel web i per correu electrònic. Podeu contactar amb els Espais mitjançant els canals de comunicació esmentats anteriorment. Durant el mes de juliol rebreu un comunicat on s’explicarà el funcionament de l’Espai a partir de la obertura.

Què passa amb les activitats pendents d'aquest curs?

Aquests cursos o activitats queden anul·lades. Quan tinguem indicacions sobre l'obertura dels Espais, treballarem en una nova proposta de programació en funció de les directrius que arribin del departament de Salut.

Què passa amb els viatges programats?

Des de principis de març treballem de manera coordinada amb les comissions d’excursions i viatges i en permanent contacte amb l’agència, per mirar de cancel·lar els viatges sense perjudici per les persones usuàries que l’han contractat, excepte l’assegurança.

Un cop oberts els Espais es podrà mantenir l’activitat com fins ara?

No, en un futur immediat s’haurà de reorganitzar el funcionament dels Espais en funció de les directrius establertes des de el departament de Salut. S’haurà de limitar l’aforament, mantenir la distància de seguretat i complir les mesures d’higiene.

Hi haurà restriccions quan s’obri?

, hi haurà restriccions. S’adaptarà l’activitat i el funcionament de l’Espai en la mesura de les recomanacions establertes.

Com es gestionaran les inscripcions a cursos i activitats?

Es prioritzaran les inscripcions de manera no presencial. Us arribarà un comunicat explicant-vos com funcionaran les inscripcions en cada Espai i els dies que haureu d’inscriure’s.

Quines mesures de seguretat higiènica seran obligatòries?

Les establertes per les autoritats sanitàries. S’haurà d’utilitzar mascaretes en tot l’Espai, mantenir les distàncies de seguretat i no “estacionar-se” en zones de pas ni accessos. S’haurà de fer ús de guants en els cursos que s’utilitzin ordinadors i cada persona usuària haurà de dur la resta de material des de casa.

Podem seguir amb les activitats de manera on-line?

Gràcies al compromís d’alguns del professorat voluntari, dins la web, teniu un apartat de Formació on podeu trobar activitats i tallers per realitzar des de casa.
planol planol planol planol planol planol planol planol planol
planol planol planol planol planol planol planol planol planol
planol planol planol planol planol planol planol planol planol
planol planol planol planol planol planol planol planol planol
planol planol planol planol planol planol planol planol planol

Theme by Anders Norén

X