El dia 13 de març del 2020 les nostres vides van patir un gran cop, un cop del qual encara avui ens estem recuperant i que ens ha obligat a reinventar-nos per seguir arribant a totes aquelles persones que formen part dels Espais de Gent Gran. Aquesta circumstància ens ha obligat a adaptar-nos a una situació de desconeixement i d’incertesa i, ens ha mostrat la gran capacitat d’adaptació que han tingut les persones usuàries, persones voluntàries i els equips de treball, ja que tot i el desafiament que ens presentaven les noves tecnologies hem pogut seguir caminant i esquivant els obstacles.

Els Espais de Gent Gran volem agrair i reconèixer el mèrit a aquelles persones que han fet que això sigui possible, aquelles que han fet que les persones usuàries seguissin connectades a nosaltres, aquelles que han fet possible que centenars de persones poguessin seguir actives, aprenent i compartint nous espais de socialització. Volem posar en valor la gran tasca del professorat, ells i elles han estat el nostre motor per engegar els Espais en temps de confusió i d’angoixa, la seva figura ha estat la clau per poder arribar a les necessitats de les persones usuàries.

Gràcies, infinites gràcies a tot el professorat pel vostre temps, la vostra dedicació, el vostre esforç i per fer gaudir dels vostres coneixements i d’allò més valuós, la vostra gran actitud davant els canvis.

Gràcies de part de tot l’equip dels Espais de Gent Gran per ajudar-nos a mantenir la il·lusió i les ganes de continuar endavant.

També un agraïment especial a totes aquelles persones que heu participat en els cursos i les activitats, a les que heu donat suport en el dia a dia, entre totes heu ajudat a fer que l’esperit dels Espais no s’aturi mai.

Gràcies per tant!