Mapa interactiu amb informació sobre horaris i preus de les piscines municipals, privades i metropolitanes de Barcelona.

Pugen les temperatures i arriba la calor! Comença la temporada de piscines a Barcelona, una bona manera de combatre la calor de l’estiu. En aquest mapa interactiu trobareu més d’una quarantena de piscines descobertes, tant a la ciutat com a municipis del voltant. Podeu triar entre 15 piscines municipals a Barcelona, 11 de clubs privats i 17 piscines situades a l’àrea metropolitana. A més, el mapa inclou alternatives diferents. Per saber-ne els horaris i els preus, només heu de clicar sobre cada punt del mapa.

Un cop Catalunya ja ha entrat a la nova normalitat, una vintena de piscines descobertes obren portes el 22 de juny. És el cas de les 15 piscines municipals de Barcelona. A més, també recuperaran l’activitat equipaments del voltant de la ciutat com el Parc Esportiu Llobregat, a Cornellà de Llobregat, o les Piscines Fontsanta de Sant Joan Despí.

La piscina de la Creueta del Coll reobre

Enguany, la ciutat recupera un espai que ja era tot un clàssic de l’estiu barceloní, la piscina del Parc de la Creueta del Coll. L’obertura està prevista durant la primera quinzena de juliol. La instal·lació va estar tancada l’estiu passat per adequar-se com a piscina.

La Prosperitat no tindrà platja

Després de 25 anys d’història, enguany la Prospe Beach no tornarà a la plaça d’Ángel Pestaña. Com a conseqüència de la crisi del coronavirus, la comissió encarregada de l’organització ha decidit suspendre l’edició d’enguany. Tot i això, en el mateix comunicat van avançar que “la Prospe Beach tornarà i ho farà amb més força que mai quan la situació ens ho permeti”.
En aquest enllaç podreu trobar el mapa interactiu de les piscines descobertes de Barcelona i rodalies, així com els seus preus i diferent informació.

 

Les piscines de Barcelona per a l’estiu 2020