“Us informem que el 8 de novembre, a les 18.30 h, al Centre Cívic Cotxeres Borrell farem la presentació de què és el programa de Voluntariat per la llengua i com s’hi pot participar. L’acte és gratuït i obert a tothom”.

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

El VxL ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d’assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d’Internet, a través de plataformes de videotrucada).
En aquests moments, el VxL supera les 150.000 parelles lingüístiques presencials i virtuals formades des del 2003, quan va néixer el programa.

Ara es busquen persones voluntàries per poder formar parella lingüística amb noves persones aprenents que volen practicar el català. T’hi apuntes?

L’equip de professionals del VxL t’assignarà la parella lingüística i et donarà el suport que necessitis durant les trobades.

Consulta tota la informació a: CPNL – Voluntariat per la llengua