Des de la fundació La Caixa, han creat un divertit i entretingut entrenament per a la ment. Per tal de poder passar un millor confinament tot treballant i exercitant les nostres capacitats.

Per poder accedir-hi, només cal que us registreu com a nous usuaris i poder començar amb les diferents tasques i activitats:

ActivaLaMent


Aquest és un espai pensat especialment per a la gent gran. Us convidem a exercitar les capacitats cognitives d’una manera senzilla i entretinguda.
Estudis científics demostren que entrenar el cervell ajuda a protegir-lo del pas del temps.

El programa ActivaLaMent ha estat dissenyat i desenvolupat per professionals de la neuropsicologia. Té com a objectiu estimular les capacitats cognitives com a part d’un envelliment actiu. Es centra en sis àrees cognitives principals:

S’han dissenyat activitats específiques per a cada una d’aquestes àrees, tot i que cap d’elles no estimula una sola capacitat: treballar mentalment implica treballar en xarxa, que hi intervinguin simultàniament diverses capacitats.
Elaborats de forma rigorosa per professionals, els exercicis d’ActivaLaMent són fàcils de fer i entretinguts.

Per potenciar-ne l’eficàcia, convé fer-los de forma variada, de manera que s’ha dissenyat un itinerari. Per això és important registrar-se com a usuari.
Cal llegir atentament les instruccions abans de començar a utilitzar el programa i fer els exercicis.