L’Andreu Parera és voluntari de l’Espai Transformadors i ens comparteix receptes per aprendre a fer a casa panets d’hamburgesa i llonguets.
Recepta panets d’hamburguesa
Com fer Llonguets
L’Andreu Parera tota la vida ha sigut forner i fa uns dies es va animar a fer una recepta de llonguets pels seus amics. Vist el bon resultat, ha decidit compartir-la amb tots nosaltres perquè ens animem a provar-ho a casa!
*Nota important:
- Per coure els llonguets s’ha d’escalfar primer el forn a 200º.
- És important col·locar a dins del forn a baix de tot un recipient o una safata amb aigua, per fer vapor i perquè així el pa quedarà més maco. Tant l’estona que estem escalfant el forn com mentre s’estan coent els llonguets, deixarem el recipient amb aigua a dins.
- Un cop posem els llonguets a dins del forn, han de coure uns 20-25 minuts a 180º. Només cal utilitzar l’opció de forn per coure’ls (no la de gratinar)