Betevé emetrà sessions per fer exercici a casa durant el confinament

A partir d’aquest dilluns, 30 de març, betevé emetrà cada dia a les 10 h sessions dirigides d’activitat física per promoure la pràctica esportiva a casa durant el confinament pel coronavirus. Les sessions, que es podran veure de dilluns a diumenge, estaran adreçades especialment a la gent gran i a un públic familiar amb exercicis que es poden fer a casa amb el suport de material domèstic.

Personal tècnic dels centres esportius municipals s’encarregaran de les activitats, juntament amb altres entitats especialitzades en la dinamització de sessions dirigides. Tots han gravat els vídeos a casa seva. Aquesta programació és fruit de la col·laboració entre betevé i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, que ha posat en marxa una campanya per fomentar l’activitat física a casa mentre duri el confinament.


Noves rutines aquesta setmana!!

La Juliette, professora d’activitat física dels Espais de Gent Gran de l’Eixample també ens ha deixat uns vídeos per no deixar de fer exercicis durant aquests dies de confinament. Moure el cos és una opció barata, viable, saludable i entretinguda!

Juliette – Exercicis amb cadira per a gent gran


També tenim la opció d’accedir a diferents plataformes digitals com per exemple YouTube on han posat a la nostre disposició vídeos i rutines interactives per fer exercicis de mobilitat per a tots/es nosaltres sense sortir de casa.

La Cinta, professora d’activitat física dels Espais de Gent Gran de l’Eixample, ens ha deixat un vídeo per tal de poder seguir amb els entrenaments habituals.

Cinta – Entrenaments habituals


Programes ajuntament

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat un programa d’exercicis per a gent gran amb la finalitat de fomentar l’envelliment actiu i propiciar una bona salut física i emocional de les persones grans.
Hi ha tres programes diferents d’exercicis diferenciats segons la intensitat dels mateixos: el blau, d’exercici suau; el taronja, d’exercici moderat; i el marró, d’exercici intens.
Triat el teu programa i descarrega’t el document d’exercicis per a tota la setmana clicant sobre la imatge corresponent. Llegiu bé totes les indicacions prèvies.

 

Animeu-vos i comenceu a fer una mica d’esport cada dia!