Obriran de 9 a 14 h però continua suspès el servei de recollida de mobles voluminosos.

Els punts verds de Barcelona reobriran dilluns, 11 de maig, després de romandre gairebé dos mesos tancats a causa de la crisi del coronavirus. L’Ajuntament treballa perquè aquests espais de recollida de residus estiguin a punt la setmana vinent i puguin reobrir en un horari reduït, de dilluns a dissabte i només als matins de 9 a 14 h. Diversos districtes han demanat al govern municipal que els punts verds tornin a funcionar amb normalitat perquè alguns veïns acumulaven molts elements a casa. Aquest dilluns, el consistori donarà detalls de quins punts verds recuperaran l’activitat i indicarà les instruccions per utilitzar-los.

Un altre dels serveis que ha quedat suspès per la pandèmia ha estat el de la recollida de mobles voluminosos i trastos vells i, per ara, continuarà totalment aturat.

Es reforça la neteja

Està previst que dilluns, 11 de maig, es reincorporin a les tasques de neteja 1.000 treballadors més, fet que permetrà, entre altres coses, reobrir els punts verds i fer possible aviat la recollida de mobles. Però el govern municipal també té en l’horitzó obrir tots els parcs i jardins de Barcelona durant el desconfinament. Ara hi ha una setantena d’espais verds oberts per facilitar els passejos i la pràctica d’esport. Els últims a obrir han estat cinc espais verds de Montjuïc.